HEMbrug

Wie nu over het terrein loopt, zal aangenaam verrast worden door de gerestaureerde monumentale panden die eerder op instorten stonden en nu staan te pronken.
Ruwe ongeslepen diamanten die bewerkt zijn en nu tot hun recht komen.
De historie is behouden, het ‘fundament’ vernieuwd.
Rijksvastgoedbedrijf rond nu af, er zijn geen panden meer in de verhuur of verkoop.
Wil je in de toekomst op het HEMbrug werken of wonen hou dan de berichten op deze website en op social media in de gaten. In verband met het verkoopproces wordt er op dit moment niets te koop of te huur aangeboden. Naar verwachting zal de nieuwe eigenaar in april 2018 bekend zijn.

5 unieke punten van HEMbrug

  1. HEMbrug bruist! Alles ademt hier creativiteit, dynamiek en de belofte van een nieuwe wereld uit. Het is een industrieel landschap waar de verbeelding wordt geprikkeld. Waar verleden, heden en toekomst hand in hand gaan.
  2. Gelegen op een van de mooiste locaties aan het Noordzeekanaal, hemelsbreed slechts 7 kilometer van het centrum van Amsterdam.
  3. HEMbrug biedt de mogelijkheid tot de ontwikkeling van ca. 1000 nieuwe woningen.
  4. HEMbrug is de plek waar cultuur, design, werken, recreëren en straks ook wonen samenkomen in een bruisende en bosrijke omgeving. Waar kleine en grotere creatieve bedrijven op het gebied van foto, cultuur en innovatie de ruimte krijgen om zich te ontplooien.
  5. HEMbrug is een uitstekend terrein om te genieten van een festival en van lekker eten en drinken.