Contactgegevens

  • Algemene vragen

    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bewoner/ondernemer @Hembrug?

Voor alle ondernemers en bewoners op het Hembrugterrein is er een afgesloten beheer omgeving gecreëerd. Op dit prikbord zie je alle meldingen, vragen en antwoorden van de beheerder. Maak een account aan of log in om het prikbord te bekijken.

Hembrug Zaandam B.V.

Projectkantoor
Verloren Spoor 1

1505 RB Zaandam 
085 023 9496

over ons

Hembrug Zaandam B.V. bestaat uit het ontwikkelconsortium van ABC Vastgoed, LIFE Europe en Ten Brinke Vastgoedontwikkeling. Doel is om tot (her)ontwikkeling van het Hembrugterrein te komen door onder meer ca. 120.000 m² bruto vloeroppervlak aan ‘wonen’ te realiseren. Het terrein en de meeste gebouwen zijn in 2018 door het Rijksvastgoedbedrijf aan Hembrug Zaandam B.V. verkocht. De Gemeente Zaanstad is eigenaar van het Hembrugbos en een deel van de panden is in bezit van particulieren. 

bereikbaarheid

Per auto: verspreid over het Hembrugterrein zijn voldoende gratis parkeerplekken.   

Met de trein: reis naar Station Zaandam. Vanaf daar is het 2,5 km lopen of fietsen. Of neem buurtbus 456 naar halte 'Hemkade'.    

Over het water: met de Zaanferry vaar je rechtstreeks tussen Amsterdam Centraal en Hembrug. Of neem de Hempont tussen Amsterdam en Zaandam, Hempontplein.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mocht je op zoek zijn naar eerdere nieuwsbrieven? Kijk dan hier.

HEMBRUG ZAANDAM B.V.

Verloren Spoor 1
1505 RB Zaandam

085 023 9496
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.