2^1 kappers en vrijstaande woningen

Geef aub ook aandacht aan grote grondgebonden woningen zoals twee onder een kappers en vrijstaande woningen. Groot tekort in Zaandam! Het bouwen van meer woningen voor het hoger segment, zorgt ook voor vrijkomen van woningen in het bestaande woningvoorraad uit het middensegment.

Reacties

2022-09-20 13:36:16

Hi,

We'd like to introduce to you our explainer video service, which we feel can benefit your site hembrugontwikkelt.nl.

Check out some of our existing videos here:
https://www.youtube.com/watch?v=bWz-ELfJVEI
https://www.youtube.com/watch?v=Y46aNG-Y3rM
https://www.youtube.com/watch?v=hJCFX1AjHKk

All of our videos are in a similar animated format as the above examples, and we have voice over artists with US/UK/Australian/Canadian accents.
We can also produce voice overs in languages other than English.

They can show a solution to a problem or simply promote one of your products or services. They are concise, can be uploaded to video sites such as YouTube, and can be embedded into your website or featured on landing pages.

Our prices are as follows depending on video length:
Up to 1 minute = $239
1-2 minutes = $339
2-3 minutes = $439

*All prices above are in USD and include an engaging, captivating video with full script and voice-over.

If this is something you would like to discuss further, don't hesitate to reply.

Kind Regards,
Kate
ExplainerVideos4u.net

2022-03-12 12:46:38

In de praktijk zitten niet veel starters met smart te wachten op het kopen van een veel te dure, slecht geïsoleerde woning in de stad, met funderingsproblemen en in een grauwe omgeving. Ook starters willen de kans hebben om te kunnen wonen in een inspirerende, creatieve en groene omgeving, en niet alleen vanuit een appartement in een woontoren.

Wellicht zou een meer gebalanceerde stelling zijn: zet in op een divers aanbod met hoogbouw én laagbouw voor verschillende inkomensgroepen. Misschien is er niet veel ruimte beschikbaar voor dit soort laagbouw, maar dan is er in ieder geval een kansje voor de “happy few”. Maak de selectie aan laagbouw niet alleen beschikbaar voor grootverdieners.

2021-05-23 06:40:11

Er worden tegenwoordig alleen maar appartementen of kleine rijtjeswoningen gebouwd. Mensen die ruimer willen wonen moeten uitwijken naar randgebieden. Dat is erg jammer. Er zou een groter mix van grote en kleine woningen in de stad moeten komen. Dus kom maar op met 2^1 kappers en vrijstaande woningen.

2021-05-09 07:03:23

Tegenwoordig is een gemiddeld/goed bemeten rijtjeshuis in de Zaanstreek al alleen bereikbaar voor doorstromers en tweeverdieners met middeninkomen. Wanneer we kijken naar de nieuwbouw in de Amsterdamse houthavens dan zie je dat een “rijtjeshuis op zeer klein perceel” de prijs heeft van een zeer luxe 2 onder 1 of vrijstaande woning. We moeten ons realiseren dat we in een dichtbevolkt stedelijk gebied wonen. Een mooie optie zou bouw in “hoeve”stijl zijn: een erf met diverse woonunits (met zowel privacy als gedeelde ruimtes/delen van het erf). Zie www.erfdelen.nl ( oa. https://www.erfdelen.nl/erven-te-koop)

Plaats een reactie

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mocht je op zoek zijn naar eerdere nieuwsbrieven? Kijk dan hier.

HEMBRUG ZAANDAM B.V.

Verloren Spoor 1
1505 RB Zaandam

085 023 9496
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.