Het Mobiliteitsplan

Op basis van de opmerkingen en suggesties van ondernemers, gebruikers en bewoners op en rondom het Hembrugterrein wordt het Mobiliteitsplan deze zomer afgerond en aansluitend in procedure gebracht voor besluitvorming door de gemeente Zaanstad (prognose 3e kwartaal 2021). Wij zijn benieuwd naar jouw mening over dit plan.

Bekijk deel 1 en deel 2 van de interviews met projectmanager Mobiliteit, Jurriën de Jong, getoond tijdens de 3e editie ‘Aan de Hembrugtafel’ dd. 23 juni 2021.

Bekijk de ‘Doorkijk op hoofdlijnen van het Mobiliteitsplan in wording’ en laat ons via dit formulier weten wat je ervan vindt.

De gebiedsidentiteit

Het merkboek over de gebiedsidentiteit en het nieuwe merk van het toekomstige Hembrugterrein is zo goed als klaar! Het is tot stand gekomen in samenwerking met de bewoners en ondernemers van Hembrug, met afnemers van de nieuwbouw, met geïnteresseerden uit de omgeving. We zijn erg benieuwd naar jouw mening over het eindresultaat. 

Bekijk ook het interview met de ontwikkelaars van de merkidentiteit. Deze film is getoond tijdens de 2e editie ‘Aan de Hembrugtafel’ dd. 12 mei 2021.

Bekijk hier het Merkboek gebiedsidentiteit Hembrug’ en laat ons via dit reactieformulier weten wat je ervan vindt.

Stedenbouwkundig plan - noordelijk deel

Deze doorkijk op het stedenbouwkundig plan schetst de ontwikkeling van nieuwbouwwoningen in het noordelijk deel van het Hembrugterrein, verdeeld over zowel sociale huur als vrijesector huur- en koopwoningen.

Bekijk ook het interview met architect Marco Broekman, getoond tijdens de 'Aan de Hembrugtafel' dd. 23 juni 2021.

Bekijk hier het ‘stedenbouwkundig plan - noordelijk deel’ en laat ons via dit reactieformulier weten wat je ervan vindt.

Meedenken

Bij de ontwikkeling van het Hembrugterrein nemen we de ideeën van bewoners en ondernemers op en rondom het Hembrugterrein én anderszins geïnteresseerden mee in de verdere uitwerking van de plannen. Op deze site kun je jouw idee, wens of zorg per thema met ons delen. Dit zijn de 7 thema's uit het Masterplan Hembrug: landschap, openbare ruimte, mobiliteit, geluid, programma, stedenbouw en duurzaamheid. Onder de kaart vind je de ideeën die al voor jou geplaatst zijn.

Veelgestelde vragen

Benieuwd naar de veelgestelde vragen van de eerste bijeenkomst 'Aan de Hembrugtafel' op 31 maart? Bekijk hier het document:

Jouw idee, wens of zorg

Ik deel een
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Jouw gegevens

Deze gegevens zetten we niet op de website.

Ik
@Hembrug
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Deze kaart is een verbeelding van de Hembrug look & feel en dus geen verkavelingsplan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ongeldige invoer

HEMBRUG ZAANDAM B.V.

Verloren Spoor 1
1505 RB Zaandam

085 023 9496
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.