Meedenken

Bij de ontwikkeling van het Hembrugterrein nemen we de ideeën van bewoners en ondernemers op en rondom het Hembrugterrein én anderszins geïnteresseerden mee in de verdere uitwerking van de plannen. Op deze site kun je jouw idee, wens of zorg per thema met ons delen. Dit zijn de 7 thema's uit het Masterplan Hembrug: landschap, openbare ruimte, mobiliteit, geluid, programma, stedenbouw en duurzaamheid. Onder de kaart vind je de ideeën die al voor jou geplaatst zijn.

Veelgestelde vragen

Benieuwd naar de veelgestelde vragen van de eerste bijeenkomst 'Aan de Hembrugtafel' op 31 maart? Bekijk hier het document:

Meedenken over de Beeldkwaliteit van Hembrug

We werken aan een beeldkwaliteitsplan voor de gebouwen en de openbare ruimte op het Hembrugterrein. Tijdens inloopavonden op donderdag 14 en dinsdag 26 oktober delen we aan de hand van informatiepanelen waar we staan, en vragen we jouw reflectie op de ideeën tot dusver.

Mocht je die avonden niet kunnen? Geen nood! De panelen over de beeldkwaliteit van gebouwen vind je hier.

En via dit digitale formulier kun je tot en met vrijdag 29 oktober reageren. Alle reacties benutten we bij de afronding van het plan. De panelen en het reactieformulier over de beeldkwaliteit van de openbare ruimte vind je vanaf 26 oktober op deze website.

Jouw idee, wens of zorg

Ik deel een
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Jouw gegevens

Deze gegevens zetten we niet op de website.

Ik
@Hembrug
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Deze kaart is een verbeelding van de Hembrug look & feel en dus geen verkavelingsplan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ongeldige invoer

HEMBRUG ZAANDAM B.V.

Verloren Spoor 1
1505 RB Zaandam

085 023 9496
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.