2^1 kappers en vrijstaande woningen

Geef aub ook aandacht aan grote grondgebonden woningen zoals twee onder een kappers en vrijstaande woningen. Groot tekort in Zaandam! Het bouwen van meer woningen voor het hoger segment, zorgt ook voor vrijkomen van woningen in het bestaande woningvoorraad uit het middensegment.

Reacties

2021-05-23 06:40:11

Er worden tegenwoordig alleen maar appartementen of kleine rijtjeswoningen gebouwd. Mensen die ruimer willen wonen moeten uitwijken naar randgebieden. Dat is erg jammer. Er zou een groter mix van grote en kleine woningen in de stad moeten komen. Dus kom maar op met 2^1 kappers en vrijstaande woningen.

2021-05-09 07:03:23

Tegenwoordig is een gemiddeld/goed bemeten rijtjeshuis in de Zaanstreek al alleen bereikbaar voor doorstromers en tweeverdieners met middeninkomen. Wanneer we kijken naar de nieuwbouw in de Amsterdamse houthavens dan zie je dat een “rijtjeshuis op zeer klein perceel” de prijs heeft van een zeer luxe 2 onder 1 of vrijstaande woning. We moeten ons realiseren dat we in een dichtbevolkt stedelijk gebied wonen. Een mooie optie zou bouw in “hoeve”stijl zijn: een erf met diverse woonunits (met zowel privacy als gedeelde ruimtes/delen van het erf). Zie www.erfdelen.nl ( oa. https://www.erfdelen.nl/erven-te-koop)

Plaats een reactie

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

HEMBRUG ZAANDAM B.V.

Verloren Spoor 1
1505 RB Zaandam

085 023 9496
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.