Camping Hembrug (pop-up)

Een duurzame (pop-up) camping ontwikkelen op de locatie van 'het plofbos'. Camping Hembrug als educatief maatschappelijk project, waarbij deelnemers uit het regionale beroepsonderwijs als onderdeel van hun opleiding werken aan betekenisvolle opdrachten. Camping Hembrug levert stageplekken en leerwerkplekken, waar leerlingen ervaring kunnen opdoen in verschillende sectoren zoals: toerisme, duurzaam ondernemen, horeca en techniek. De reeds aanwezige bedrijven en ambachten op het Hembrugterrein kunnen fungeren als begeleiders van leerlingen of uitvoerders van arbeidsactiviteiten die van belang zijn bij het opbouwen en runnen van een camping. Dit bevordert de ontwikkeling en de samenwerking op het Hembrugterrein. De camping richt zich op de toerist die Zaanstad wil ontdekken. Dit brengt levendigheid en dynamiek op het Hembrugterrein.
In de pop-up gedachte blijft het unieke karakter van het mysterieuze stuk bos behouden en kan er ervaren worden of er genoeg draagvlak is voor een definitieve huisvesting op het Hembrugterrein.

Reacties

2022-01-04 16:40:40

Top idee!

2021-10-28 14:59:27

Wow, lijkt mij een mooi initiatief. Zaandam mist wat mij betreft echt een camping. Bovendien spreekt het maatschappelijke karakter mij aan.

2021-10-28 07:35:08

Ideale plek om te kamperen leuk initiatief om te gaan werken met locale mensen die misschien net buiten de boot vallen op de arbeidsmarkt

Plaats een reactie

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mocht je op zoek zijn naar eerdere nieuwsbrieven? Kijk dan hier.

HEMBRUG ZAANDAM B.V.

Verloren Spoor 1
1505 RB Zaandam

085 023 9496
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.